Super mario Partybox

62.50 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Beker met naam

1.75

Uitdeel tasje met naam

1.75
*

Extra info en voorkeuren:

*
*
*
Categorie:


Een feestje voor “echte” game liefhebbers!!

Verkleed je als Mario of Luigi en speel de spellen in het thema van jullie favoriete Super Mario karakters. Dit feestje kunnen we volledig op locatie of thuis doen maar ook een speurtocht is een mogelijkheid. Tijdens de spellen duiken we in de wereld van Super Mario, jullie kunnen tijdens de spellen munten verdienen!! Bij het vinden van elke karakter doe je de bijbehorende spel en jullie sluiten het feestje af met een super leuk Bingospel!! Bouw een echte pijpleiding met Luigi, Ren je rot met Toad, lach je kapot met het spel van Yoshi, pas op voor de scherpe prikkels van Petey Piranha, Gooien met “Cappy” de pet van Mario, speel een spannend spel met Bowzer en Win wat super leuks met het bingo spel van Prinses Peach.

Onze partyboxen zijn nu helemaal vernieuwd met een super gave speurtocht!

Woon je vlakbij een park of bos? ook dat zijn uitstekende locaties voor de Super Mario speurtocht!! Je kunt de het feestje ook volledig binnen of in de tuin organiseren. Is het te koud en te nat buiten voor een speurtocht? Dan kun je de kaartjes in huis verstoppen en gaan de kinderen opzoek naar alle spellen die bij het feestje horen.

Wat vind je allemaal in onze party box?

Voorafgaand aan het feest zelf versier je het huis met de meegeleverde decoratie, in de box zit een slinger en 6  super Mario spiraalslingers, hier kan je nog zelf slingers en ballonnen in thema aan toevoegen. Op tafel zet je de bordjes en bekers ook deze zijn geheel in kleuren van het thema.  Om de spellen te doen als Super Mario of Luigi vind je verkleedkleding  en schmink in de box, daarnaast zitten ook alle spellen in de box, deze spellen kun je thuis spelen maar je kunt er ook een speurtocht van maken, alle pijlen en speurtochtposten voor het uitzetten van de speurtocht zitten in de box. Ook zit er een Bingospel in waarbij de kinderen extra munten kunnen verdienen, aan het einde kunnen deze ingewisseld worden voor een kleine verrassing.

PDF bestanden  met een handleiding, diploma’s, DIY tips voor decoratie en traktaties zijn downloadbaar na de bestelling en een PDF bestand van een activiteitenboekje met naam van de jarige sturen wij via de mail.

Wij hebben werkelijk aan alles gedacht om van een Super Mario party een fantastische ervaring te maken.

Kijk de video voor een indruk van ons nieuwste themafeestje

Praktische informatie

Aantal kinderen:
Minimaal 6, maximaal 10

Leeftijd:
5 tot 10 jaar

Tijdsduur:
Zelf te bepalen, tot 4 uur

Prijs:
€ 62,50 voor 6 kinderen, elk kind extra kost 7,50 per kind

Borg:
€ 50,00, deze krijg je binnen1 terug gestort na goede ontvangst van de partybox (zie algemene voorwaarden)

Halen of verzenden:
De box kan opgehaald worden in Haarlem of hij kan worden verzonden, verzendkosten voor heen en terug zenden komen voor eigen rekening, de verzendkosten die wij berekenen is voor de heen en de terugzending. Dan hoef je het pakket na gebruik alleen maar af te geven bij een postNL locatie. Een label voor de retourzending vind je in de box

Check voor het reserveren of de super mario partybox beschikbaar op de datum van jullie keuze

Beschikbaarheid Super Mario partybox

beschikbaar
verhuurd
alleen bechikbaar bij afhalen
Er worden deze periode geen boxen verzonden ivm vakantie
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super mario Partybox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.