Topmodel party

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 90.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*
Categorie:


Ben jij gek op make up en mooie kleding en wil jij voor een dag een topmodel zijn?

Voor de meiden vanaf 8 jaar heeft made by Melissa nu een topmodel party.

Lekker tutten met je beste vriendinnen

ik neem echte make up en make up spiegels mee, alles wat je nodig hebt om een er uit te zien als een echte topmodel. Jullie gaan jezelf opmaken, nagels lakken en je haren doen. uiteraard zijn wij er om te helpen waar jullie dat nodig hebben. Als jullie opgemaakt zijn kunnen jullie leuke hippe meidenkleding en gekke accessoires uitkiezen om daarmee vervolgens leuke foto's maken te en/of modeshow lopen.

Ook zit er een leuke creatieve activiteit bij, even lekker knutselen om een mooie fotoclip houder te pimpen met matalic waterverf en de mooiste glitterstickers. Er zit een funfoto bij het feestje inbegrepen om in jou fotoclip houder te doen, wil je er nog een extra kun je deze bij de extra opties bijbestellen.

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding geef dit dan door bij je bestelling. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelling. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze bewerken we in een mooi frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

In het kort

Prijs:
€ vanaf 15.00 per kind

Tijdsduur:
1.5 uur

Locatie:
bij jouw thuis, Speeltuin de Papegaai of Wijkcentrum de Sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
7 tot 12 jaar

Inbegrepen:
een fles kinderbubbels, een etagère met snoepjes, knutselmaterialen.

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

1 beoordeling voor Topmodel party

  1. Waardering 4 uit 5

    Willeke

    Mijn meisje heeft met haar vriendinnen een super modellen feest gehad.
    Erg leuk en goed georganiseerd. Had 6 hele blije meiden

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *