Volwassenen | Ibizastyle slippers

Vanaf: 29.50

Extra voorkeurenSteel de show met jouw zelfgemaakte slippers

Als je al die ingewikkelde knoopwerken ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar macramé is eigenlijk supersimpel. In principe werk in de macramé met 3 basisknopen en hiermee knoop je eigenlijk alle creaties. Natuurlijk zijn er nog wat andere, meer geavanceerde knopen, maar die heb je helemaal niet nodig om mooie creaties te kunnen knopen. Laat je dus niet intimideren door de grote kunstwerken die je voorbij ziet komen. Jij kan dit ook!

Voor de Slippers word er 1 basisknoop gebruikt, bestaande uit vier draden. De knoop die we gebruiken  een rechte knoop(square knot).

Tijdens deze workshop leer je deze basis knopen en maak je eigen paar slippers, maak de slippers af met mooie kralen tussen de knopen door! Wij hebben ruime keuze aan kralen en katoenkoord voor het knopen hierdoor gaat iedereen met zijn eigen stijl slippers naar huis.

Extra informatie

Locatie en prijzen:

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. Kosten voor de workshop op onze locatie zijn € 34.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop 29.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikt consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Vieren jullie de workshop op locatie krijgt de mama in Spe krijgt een lekkere fles alcohol vrije bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn €29.50 per persoon

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2.5 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Ibizastyle slippers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.