Volwassenen | Ibizastyle wegwijzer

Vanaf: 34.50

Extra voorkeuren

*
*

*

Een gezellig uitje en nog met iets moois naar huis gaan ook!

Wil je nog steeds een keer een mooie wegwijzer maken voor in de slaapkamer of in de  tuin? of misschien ga je binnenkort trouwen of krijg je een kindje of wil je hem gebruiken als reclame voor je bedrijf dat zijn perfecte gelegenheden om een wegwijzer te maken.

Je krijgt 3 tot 5 plankjes hier kun je een hangende wegwijzer van maken. We gaan de plankjes eerst schilderen en als de verf zo goed als droog is gaan we er teksten op maken, deze kunnen erop gezet worden met sjablonen of met uitgeprinte teksten en carbon papier. misschien vind jij het nog wel leuk om de plankjes nog wat te versieren met houten frutsels, bloemen, kralen of 3d verf? ook dat kan. Als alle plankjes af zijn bevestigen we de plankjes met jutetouw.

Jij bepaald zelf de stijl en de kleuren en daarin is keuze genoeg. Wij lopen rond en geven graag tips en adviezen tijdens het schilderen. Gezelligheid staat voorop tijdens deze workshop en iedereen gaat gegarandeerd met mooi werk naar huis.

Extra informatie

Locatie en prijzen:

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. Kosten voor de workshop op onze locatie zijn € 39.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop 34.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Kiezen jullie voor een workshop op locatie en jullie hebben wat te vieren krijgt de mama in Spe, jarige of vrijgezel een persoonlijke fles (alcohol vrije) bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn €34.50 per persoon

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Ibizastyle wegwijzer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.