Volwassenen | Ibizastyle wegwijzer

34.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren

*
*

*

*
*

Een gezellig uitje en nog met iets moois naar huis gaan ook!

Wil je nog steeds een keer een mooie wegwijzer maken voor in de slaapkamer of in de  tuin? of misschien ga je binnenkort trouwen of krijg je een kindje of wil je hem gebruiken als reclame voor je bedrijf dat zijn perfecte gelegenheden om een wegwijzer te maken.

Je krijgt 3 tot 5 plankjes hier kun je een hangende wegwijzer van maken. We gaan de plankjes eerst schilderen en als de verf zo goed als droog is gaan we er teksten op maken, deze kunnen erop gezet worden met sjablonen of met uitgeprinte teksten en carbon papier. misschien vind jij het nog wel leuk om de plankjes nog wat te versieren met houten frutsels, bloemen, kralen of 3d verf? ook dat kan. Als alle plankjes af zijn bevestigen we de plankjes met jutetouw.

Jij bepaald zelf de stijl en de kleuren en daarin is keuze genoeg. Wij lopen rond en geven graag tips en adviezen tijdens het schilderen. Gezelligheid staat voorop tijdens deze workshop en iedereen gaat gegarandeerd met mooi werk naar huis.

 

Zo werkt het reserveren van jullie workshop:

Je vult alle velden hierboven in, geef door welke locatie je wilt reserveren en welke extra opties je bij wilt reserveren en vul vervolgens het aantal personen in en plaats je bestelling in de winkelmand.

Bij de reservering via onze website betaal je alleen de workshop of als we dit hebben afgesproken een aanbetaling van de workshop. Als je op een van onze locaties wilt reserveren zorgen wij voor de reservering op de locatie voor de workshop en extra arrangement.  Deze kosten rekenen jullie zelf af na de workshop. Kiezen jullie voor een extra arrangement op de Oudeweg dan sturen wij een week voor de workshop een betaalverzoek voor het afrekenen van de extra kosten

In het kort

Prijs:
32.50 per persoon, minimaal 4 personen. Ben je met minder kan je je inschrijven voor een inloop workshop of Paint en Borrels.

Tijdsduur:
2.5 uur

Aantal personen:
minimaal 4, maximaal 20

Locatie:
Alle workshops kunnen gegeven worden op jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem of op een van onze eigen workshoplocaties in Haarlem.

Inbegrepen:
professionele begeleiding , alle benodigde materialen,verrassing voor de vrijgezel of jarige. Op de Oudeweg 147 zit er een drankje (koffie, thee of frisdrank) bij inbegrepen, Bij Restaurant Parck en Brownies and downieS zijn de drankjes voor eigen rekening of moet er een arrangement worden bij gereserveerd. De mogelijkheden per locatie vind je op deze pagina 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Ibizastyle wegwijzer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.