Volwassenen | kerst schilderen

Vanaf: 32.50

Wissen

Extra voorkeuren

*
*

*

Lekker een paar uurtjes offline samen met je zussen, vriendinnen of collega’s?

Vrolijke dieren en Dikke dames schilderijen je ziet deze populaire schilderijen overal voorbij komen. Wij hebben een aantal schilderijen in kerstsfeer gemaakt en jij kiest zelf welke afbeelding jij gaat schilderen.

Vraag jij je af of jij ook kunt schilderen? Jazeker!! Ook als jij denkt dat jij niet kunt tekenen kun je deze workshop volgen want wij hebben de afbeelding van jouw keuze al getekend. het enige wat je zelf mag doen is de afbeelding met Carbon papier overbrengen op het doek.

Jij bepaald zelf de stijl en de kleuren en daarin is keuze genoeg. Wij lopen rond en geven graag tips en adviezen tijdens het schilderen. Gezelligheid staat voorop tijdens deze workshop en iedereen gaat gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis.

Liever een blanco doek of juist een andere afbeelding? Dat kan natuurlijk ook! geef dit door bij je reservering.

Extra informatie

Locatie en prijzen:

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. Kosten voor de workshop op onze locatie zijn € 36.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop 32.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Kiezen jullie voor een workshop op locatie en jullie hebben wat te vieren krijgt de mama in Spe, jarige of vrijgezel een persoonlijke fles (alcohol vrije) bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn €32.50 per persoon

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | kerst schilderen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.