Volwassenen | Our Story wegwijzer

Vanaf: 28.50

Extra voorkeuren

*
*

*

Met een groep vriendinnen maak je een mooi cadeau voor de vrijgezel

Ben jij op zoek naar een creatief vrijgezellenfeest, jubileumfeest of verjaardagsfeest in Haarlem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres

In deze workshop maken jullie met elkaar een mooi cadeau voor de vrijgezel, jullie duiken namelijk met zijn allen in de love story van de vrijgezel en haar aanstaande!! Jullie gaan opzoek naar hoogtepunten tijdens hun relatie en hiervan maken jullie een unieke wegwijzer. Per persoon maken jullie 1 plankje, als je denkt daar zijn we zo mee klaar, nou vergis je niet hoeveel werk er zit om 1 plankje te maken!! Om het af te maken kun je achter op het plankje een leuke persoonlijke boodschap op het plankje zetten.

De vrijgezel heeft dan een leuk item om op de bruiloft neer te zetten of op te hangen!

Tussen het knutselen door testen wij hoe goed onze vrijgezel haar echtgenoot kent, doormiddel van een leuke vragentest die jullie vooraf door de echtgenoot kunnen laten invullen!!

Deze workshop kan ook gecombineerd worden met piemels pimpen, laat de vrijgezel een piemel pimpen terwijl jullie voor haar de storybordjes maken!!

Hier een kleine impressie van deze workshop op je vrijgezellenfeest

Extra informatie

Locatie en prijzen:

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. Kosten voor de workshop op onze locatie zijn € 32.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop 28.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Kiezen jullie voor een workshop op locatie en jullie hebben wat te vieren krijgt de mama in Spe, jarige of vrijgezel een persoonlijke fles (alcohol vrije) bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn €28.50 per persoon

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Our Story wegwijzer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.