Volwassenen | Schminken de basis

27.50 (incl. BTW)

Extra voorkeuren

*
*

*

*
*

Alle basisvaardigheden van het schminken in een avond

Zou je graag de basis willen leren voor het schminken? dan is deze schmink workshop echt iets voor jou!!

hoe gebruik je je sponzen? Hoe zet je mooie lijnen? hoe maak je mooie krullen en druppels? hoe maak je van die schattige bloemetjes in je ontwerp?

en wist je dat je bij ons ook basismaterialen kunt kopen voor je schmink? je kunt al een mooie basisset kopen voor €57.50 met 10 kleuren superstar schmink, 2 verschillende sponzen, 3 penselen (maat 2,4,8) en een flesje glitters

Tijdens deze workshop leer ik jullie de basistechnieken van het schminken, we oefenen gezamenlijk op je eigen arm, ik geef je leuke tips en trucks om een basis te maken van het kinderschmink of een eye design. We sluiten de avond af door bij elkaar te oefenen. Je krijgt een handout met alles wat ik je verteld hebt mee naar huis zodat je thuis verder kunt oefenen.

Deze workshop is ook leuk als vrijgezellenfeest, bij het oefenen maken jullie allemaal een hip eydesign bij elkaar met heel veel glitters om vervolgens gezellig te gaan stappen!

Zo werkt het reserveren van jullie workshop:

Je vult alle velden hierboven in, geef door welke locatie je wilt reserveren en welke extra opties je bij wilt reserveren en vul vervolgens het aantal personen in en plaats je bestelling in de winkelmand.

Bij de reservering via onze website betaal je alleen de workshop of als we dit hebben afgesproken een aanbetaling van de workshop. Als je op een van onze locaties wilt reserveren zorgen wij voor de reservering op de locatie voor de workshop en extra arrangement.  Deze kosten rekenen jullie zelf af na de workshop. Kiezen jullie voor een extra arrangement op de Oudeweg dan sturen wij een week voor de workshop een betaalverzoek voor het afrekenen van de extra kosten

In het kort

Prijs:
27.50 per persoon, minimaal 4 personen. Ben je met minder kan je je inschrijven voor een inloop workshop.

Tijdsduur:
2 uur

Aantal personen:
minimaal 4, maximaal 20

Locatie:
Alle workshops kunnen gegeven worden op jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem of op een van onze eigen workshoplocaties in Haarlem.

Inbegrepen:
professionele begeleiding , alle benodigde materialen,verrassing voor de vrijgezel of jarige. Op de Oudeweg 147 zit er een drankje (koffie, thee of frisdrank) bij inbegrepen, Bij Restaurant Parck en Brownies and downieS zijn de drankjes voor eigen rekening of moet er een arrangement worden bij gereserveerd. De mogelijkheden per locatie vind je op deze pagina 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Schminken de basis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.