Worskshop | Piemel pimpen

165.00 (incl. BTW)

Voorkeurs datum en tijd:

*
*

Aantal personen en locatie

je hoeft alleen het aantal personen te selecteren bij jouw gewenste locatie


Verras de vrijgezel met deze knettergekke workshop

Ben jij op zoek naar een hilarisch vrijgezellenfeest uitje in Haarlem? Een tikkeltje ondeugende activiteit waarbij je je verzekerd bent van een flinke dosis lol met meiden onder elkaar! Kom dan voor onze gezellige workshop piemel pimpen!!

Wat gaan we doen?

Jullie worden ontvangen en nadat jullie wat drinken hebben gekregen gaan we gezellig met zijn allen aan de slag.
De piemels staan al klaar op tafel om door jullie onder handen te worden genomen. Verf, glitter, stiften en meer hebben we voor jullie klaarstaan zodat jullie helemaal je gang kunnen gaan om wat moois van de piemel te maken!!

Tijdens de workshop hebben we een pauze met een korte quiz. Tijdens de quiz drinken we een glaasje bubbels en komt er een etagaire met lekkers op tafel. De dame die het meest verstand van piemels heeft wint en verdient een prijsje.

Wist je dat wij met onze workshop te zien waren in het tv programma Man bijt hond?  In het programma krijg je een leuke impressie van de sfeer tijdens deze workshop. Wil je het programma terug kijken? klik hier

Deze workshop is mogelijk op diverse locaties!! 

Oudeweg 147

Op de Oudeweg heb ik maximale ruimte voor maximaal 12 personen, jullie komen gezellig naar ons toe en wij zorgen voor koffie, thee, frisdrank  en wat lekkers,voor een vrijgezellenfeest of surprise party komt er ook een fles bubbels op tafel.

Workshop op eigen locatie of thuis

Uiteraard kan ik ook naar jullie toe komen, jullie regelen zelf de hapjes en drankjes.ik neem de volledige tafelaankleding mee om van de workshop tafel een echt feestje te maken.

In het kort

Prijs:
Op de Oudeweg hanteren wij een starttarief van € 175,00 op basis van 4-6 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 20,00 p.p. extra. Het is ook mogelijk om de workshop te volgen met minder dan 4 volwassenen. Het starttarief blijft dan gelden van € 175,00. Op eigen locatie rond om haarlem en omgeving komt daar 15.00 euro bij. 

Tijdsduur:
2.5 uur

Locatie:
Alle workshops kunnen gegeven worden op jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem of op onze eigen workshoplocatie: Oudeweg 147 in Haarlem

Aantal personen:
minimaal 4, maximaal 20

Inbegrepen:
professionele begeleiding , alle benodigde materialen, op onze locatie word er voor koffie, thee, frisdrank met iets lekkers gezorgd

Keuze datum

Wil jij weten of jouw workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Worskshop | Piemel pimpen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *