Workshop | Glasetsen

26.50 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Voorkeurs datum en tijd:

*
*
*
*


Een avondje lekker ontspannen samen met je familie, vriendinnen of collega’s

Etsen van glas is een oppervlaktebehandeling waarbij het oppervlak van glas met een zuur behandeld wordt. Hierbij treedt een chemische reactie op waarbij het gedeeltelijk oplost. In feite zou je geëtst glas een vorm van gecontroleerde, gewenste corrosie kunnen noemen. De mogelijkheid om glas met zuur te etsen werd in 1670 bij toeval in Duitsland ontdekt. De kunst van het glas etsen bereikte vervolgens haar hoogtepunt in de negentiende en twintigste eeuw. Jouw glas kan gewoon in de vaatwasser, de afbeelding gaat er niet meer van af.! deze workshop is ideaal voor een een gezellige avond uit met je vriendinnen maar ook leuk als vrijgezellenfeest, teamuitje of ander feestelijk uitje.

Deze workshop op je vrijgezellenfeest

De vrijgezel kan haar eigen fles bubbels maken met naam en trouwdatum, samen met champagneglazen voor haar en haar aanstaande man. Leuk om te gebruiken op de trouwdag! de andere dames kunnen kiezen uit een water/wijnkaraf met wijnglas, theeglazen en een windlicht.

Workshop op onze locatie

Op de Oudeweg heb ik maximale ruimte voor 15 personen, jullie komen gezellig naar ons toe en wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers, ook komt er een lekkere fles bubbels op tafel.

Workshop op eigen locatie of thuis

Uiteraard kan ik ook naar jullie toe komen, jullie regelen zelf de hapjes en drankjes, uiteraard neem ik een fles bubbels mee. ik neem de volledige tafelaankleding mee om van de workshop tafel een echt feestje te maken.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een kopje koffie en thee en daarna gaan we gezellig met zijn allen aan de slag. Gezelligheid staat voorop tijdens deze workshop!

Willen jullie de workshop nog uitbreiden met een leuk cadeau voor jezelf of voor de de vrijgezel? we hebben verschillende mogelijkheden.

Reserveer leuke extra’s bij jouw workshop

Champagneglazen met naam
Voor iedereen een mooi champagneglas met eigen naam, met glas ets maak ik jullie namen in de glazen, hiermee heb je je eigen persoonlijk aandenken aan een gezellige dag.

Shirt voor de vrijgezel
Een leuk shirt die de vrijgezel moet dragen als jullie na de workshop nog gaan stappen.

Vrijgezellenfeest armbandjes
Leuke armbandjes om te dragen bij een vrijgezellenfeest, hiermee kan je goed zien dat je als groep bij elkaar hoort dus hoef je de kleding niet op elkaar aan te passen. Wat ook leuk is om de bandjes op de bruiloft ook weer te dragen.
Armbandjes passen altijd en zijn in maat verstelbaar met de kraal die aan het bandje vast zit.
De bandjes worden standaard in het roze met zwarte opdruk geleverd maar er zijn in overleg ook andere opties mogelijk.

funfoto
We maken een leuke foto van jullie tijdens de workshop. Deze zetten we in een leuk frame met de datum erop. De foto’s worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering. Iedereen krijgt zijn eigen foto mee naar huis en de vrijgezel krijgt ook nog een leuke groepsfoto mee naar huis.

In het kort

Prijs:
vanaf € 26.50 per persoon

Tijdsduur:
2 uur

Locatie:
Alle workshops kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op onze eigen locatie aan de oudeweg in Haarlem klik hier voor meer informatie

Aantal personen:
minimaal 4, maximaal 15

Inbegrepen:
koffie thee en een fles bubbels, iets lekkers en schildersmateriaal

Keuze datum

Wil jij weten of jouw workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop | Glasetsen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *