Workshop agenda

 

Make some art today, and feel better

Tijd voor ontspanning, tijd voor jezelf, dit is wat we onszelf eigenlijk te weinig gunnen. het doen van een creatieve workshop is de manier om even lekker uit de waan van de dag te komen. Hoe lekker is het om even je zinnen te verzetten door creatief bezig te zijn, alleen of met een paar vrienden of vriendinnen. Maak er samen een mooi moment van! Onze workshops zijn haalbaar en laagdrempelig voor iedereen, ook als je denkt niet creatief te zijn ga jij met een mooi werk naar huis! 

Creatief bezig zijn is leuk

Tijdens een creatieve workshop kun je je creativiteit laten stromen, door niet te denken maar vooral te doen, door zonder vooropgezet plan en zoveel mogelijk zonder vooroordelen (wat niet altijd even makkelijk is) aan de slag gaan 
En dan plots merken dat je alles om me heen ben vergeten en volop aan het genieten ben van het moment.

Willen jullie ook ervaren hoe het is je creativiteit de vrije ruimte te geven? en de ontspanning voelen die een creatieve workshop je geeft? ga dan lekker aan de slag samen met een groep vriendinnen, zussen, broers of collega’s!

Ook workshops voor kleine groepjes mogelijk

Vanaf nu kan je iedere dinsdag en donderdag terecht met kleine groepjes, samen als moeder en dochter of  met je zus of een vriendin en je kunt zelfs helemaal alleen aanschuiven. je kunt een workshop naar eigen keuze komen doen of als je zelf ideeen hebt zijn sugesties natuurlijk altijd welkom!! reserveer wel van te voren om er zeker van te zijn dat wij alle materialen in huis hebben!! 

Juni

         

       Op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en         17.00 open atelier 

       Meer informatie volgt snel!!

Juli

       Op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en         17.00 open atelier 

        Meer informatie volgt snel!!

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.