Wat leuk dat je opzoek bent naar een creatieve workshop.  Wij maken van elke gelegenheid een creatief feestje, of je nu op zoek bent naar een gezellige activiteit met vriendinnen, vrienden, de familie of als bedrijfsuitje, verjaardag, surprise party,  vrijgezellenfeestje of baby shower.

Bij onze workshops staat gezelligheid voorop en daarnaast ga je naar huis met een zelfgemaakt kunstwerk.

Duur: 

Al onze workshops duren 1.5 tot 3 uur, afhankelijk van de activiteit. 

Locaties:

Wij kunnen de workshops geven op de locaties hieronder beschreven.

Oudeweg 147

Onze eigen workshoplocatie is klein maar fijn, deze locatie is gelegen in de Waardepolder, daar kunnen wij groepen ontvangen tot een maximum van 12 personen. (Ivm de huidige Corona maatregelen ligt het maximum op 6 personen voor grotere groepen vragen wij om de workshops te plannen op een van onze andere locaties)

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats naast het gebouw.

Koffie, thee, frisdrank en wat lekkers zitten bij de workshop standaard inbegrepen

maar er zijn ook mogelijkheden om een lunch lunch, high tea of high wine bij te reserveren 

 

Brownies&downieS, schaggelstraat 26, Haarlem:

Deze fijne plek ligt in het centrum van Haarlem. wij kunnen hier groepen ontvangen van maxiamaal 20 personen.

Er is parkeergelegenheid op loopafstand en deze plek is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.Wij kunnen de workshop alleen op deze locatie aanbieden als je deze wilt reserveren in combinatie met een etagaire lunch of hightea. Als je kiest voor deze locatie zijn alle consumpties voor eigen rekening.  

Onze workshops kunnen tijdens openingstijden gegeven worden, Brownies&downieS is maandag tm zondag van 10.00 tot 17.00 geopend. In het weekend zit het restaurant rond lunchtijd vaak vol dus de voorkeur van deze locatie gaat uit naar een workshop doordeweeks.

Restaurant Parck, Frederikspark 2, Haarlem:

Restaurant parck is gelegegen aan het frederikspark in Haarlem, vlak bij het houtplein. Hier kleine groepen ontvangen maar ook groepen groter dan 20 personen. 

Parkeergelegenheid is op loopafstand en het restaurant is ook goed te bereiken met openbaar vervoer.

We kunnen hier de workshop geven als er consumpties worden afgenomen in het restaurant. Als je kiest voor deze locatie zijn alle consumpties voor eigen rekening. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk met lunch, high wine en borrel&bites. Aantal inbegrepen drankjes hangt af van het gekozen arrangement. 

Onze workshops  kunnen gegeven worden tijdens openingstijden van het restaurant, het restaurant is maandag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 geopend.  

Zit er geen geschikte locatie voor jullie bij komen wij ook graag naar jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem. Bij een locatie in en om Haarlem zitten de kilometerkosten inbegrepen. Alleen vragen wij eventuele parkeerkosten deze voor ons te vergoeden (parkeerkosten vergoeding geld niet bij onze vaste locaties restaurant Brownies &downieS en restaurant Parck)

Woon je in een andere regio vragen wij extra kilometer kosten:Regio Alkmaar, Amsterdam €20.00, regio Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00 regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht  €35.00  Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje. 

Aanbod: 

Hieronder vind je ons vaste aanbod, wij staan altijd open voor nieuwe ideeen of om de workshop helemaal in jou eigen thema aan te passen. Zit jou workshop er niet bij vraag ons gerust of wij deze mogelijkheden hebben.  De workshops kan je reserveren met minimaal 4 personen, ben je met minder personen zou je kunnen deelnemen aan onze inloop workshops, hier hebben wij regelmatig keuze workshops waarbij je een workshop naar keuze kunt volgen. 

Binnenkort te reserveren via onze website

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het bedenken van nieuwe workshops. De onderstaande workshops  zijn al wel  beschikbaar maar zijn nog niet te bestellen via onze website. Wil je een van deze workshops reserveren? Maak gebruik van de Whatsapp knop rechts onder aan de pagina en vraag de workshop aan!

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.