Wat leuk dat je opzoek bent naar een creatieve workshop.  Wij maken van elke gelegenheid een creatief feestje, of je nu op zoek bent naar een gezellige activiteit met vriendinnen, vrienden, de familie of als bedrijfsuitje, verjaardag, surprise party,  vrijgezellenfeestje of baby shower.

Bij onze workshops staat gezelligheid voorop en daarnaast ga je naar huis met een zelfgemaakt kunstwerk.

Duur: 

Al onze workshops duren 1.5 tot 3 uur, afhankelijk van de activiteit. 

Locaties:

Wij kunnen de workshops geven op de locaties hieronder beschreven.

Oudeweg 147

Onze eigen workshoplocatie is klein maar fijn, deze locatie is gelegen in de Waardepolder, daar kunnen wij groepen ontvangen tot een maximum van 12 personen.

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats naast het gebouw.

Koffie, thee, frisdrank en wat lekkers zitten bij de workshop standaard inbegrepen

maar er zijn ook mogelijkheden om een lunch lunch, high tea of high wine bij te reserveren 

Brownies&downieS, schaggelstraat 26, Haarlem:

Deze fijne plek ligt in het centrum van Haarlem. wij kunnen hier groepen ontvangen van maxiamaal 20 personen.

Er is parkeergelegenheid op loopafstand en deze plek is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.Wij kunnen de workshop alleen op deze locatie aanbieden als je deze wilt reserveren in combinatie met een etagaire lunch of hightea. Standaard zitten er 2 drankjes per persoon in het arrangement. 

Onze workshops kunnen tijdens openingstijden gegeven worden, Brownies&downieS is maandag tm zondag van 10.00 tot 17.00 geopend. 

Restaurant Parck, Frederikspark 2, Haarlem:

Restaurant parck is gelegegen aan het frederikspark in Haarlem, vlak bij het houtplein. Hier kleine groepen ontvangen maar ook groepen groter dan 20 personen. 

Parkeergelegenheid is op loopafstand en het restaurant is ook goed te bereiken met openbaar vervoer.

Wij kunnen de workshop aanbieden als alle consumpties worden afgenomen in het restaurant. Er zijn verschillende arangementen mogelijk met lunch, high tea, high wine en borrel&bites. Aantal inbegrepen drankjes hangt af van het gekozen arangement. 

Onze workshops  kunnen gegeven worden tijdens openingstijden van het restaurant, het restaurant is maandag tm zondag van 11.00 tot 23.00 geopend.  

zit er geen geschikte locatie voor jullie bij komen wij ook graag naar jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem. Voor een Locatie in en om Haarlem betaal je € 15.00 extra kosten, voor locaties vanaf 15 kilometer Haarlem rekenen wij daarnaast vaste kilometer kosten van €0.29 cent per gereden kilometer.

Datum kiezen

Wil je weten of wij een workshop kunnen plannen op de dag van jullie voorkeur? check dan eerst even onze beschikbaarheid op de onderstaande kalender

Beschikbaarheid voor feestjes en activiteiten

beschikbaar
volgeboekt
Er staat een activiteit gepland maar er is nog ruimte in onze agenda. Neem contact op voor de mogelijkheden
optie activeit
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aanbod: 

Hieronder vind je ons vaste aanbod, wij staan altijd open voor nieuwe ideeen of om de workshop helemaal in jou eigen thema aan te passen. Zit jou workshop er niet bij vraag ons gerust of wij deze mogelijkheden hebben.  De workshops kan je reserveren met minimaal 4 personen, ben je met minder personen zou je kunnen deelnemen aan onze inloop workshops, hier hebben wij regelmatig keuze workshops waarbij je een workshop naar keuze kunt volge.. 

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.